top of page

Hijaluronski fileri - Tajna prirodne lepote i mladolikosti otkrivena

Updated: Jul 30, 2023

Želimo da vas upoznamo sa magijom hijaluronskih filera - revolucionarne estetske procedure koja će vam doneti blistav sjaj i osvežiti vaš izgled. Otkrićemo vam sve što trebate znati o ovom inovativnom tretmanu koji je osvojio srca mnogih, a možete ga dobiti o VitaDentu od naših akreditovanim stručnjaka za ovu metodu anti-age medicine.


hijaluronski fileri u usmana
Hijaluronski fileri VitaDent


Šta su hijaluronski fileri?

Hijaluronski fileri su sigurni i prirodni gelovi koji se koriste za popunjavanje bora i linija na licu. Hijaluronska kiselina, koja je glavni sastojak ovih filera, prirodno se nalazi u našoj koži, što ih čini izuzetno bezbednim i efikasnim za postizanje glatke i mladolike kože.


Prednosti hijaluronskih filera


Ubrzana hidratacija kože: Hijaluronska kiselina ima sposobnost zadržavanja velike količine vlage, što pomaže koži da zadrži vlagu i izgleda sveže.

Popunjavanje bora i linija: Fileri su idealni za uklanjanje finih linija i bora, čineći kožu glatkom i podmlađenom.

Prirodan izgled: Sa hijaluronskim filerima, postiže se prirodan izgled, bez preteranih ili veštačkih efekata.

Bezbednost i trajnost tretmana: Hijaluronski fileri su medicinski testirani i odobreni za estetske tretmane. Rezultati traju od nekoliko meseci do godinu dana, zavisno od vrste filera i individualnih faktora. Nakon toga, fileri se postepeno razgrađuju u organizmu, što znači da su potpuno reversibilni.



hijaluronski fileri u usmana pre i posle
hijaluronski fileri VitaDent


Kako izgleda postupak?

Proces je brz i neinvazivan. Kvalifikovani stručnjak pažljivo će ubrizgati filere u određene regije lica. Možda ćete osetiti blago peckanje ili nelagodnost tokom aplikacije, ali većina pacijenata ovo opisuje kao prilično podnošljivo iskustvo.




Saveti za post-tretman negu


Izbegavajte izlaganje suncu i visokim temperaturama u prvim danima nakon tretmana.

Nanesite blagu hladnu oblogu kako biste umanjili eventualni otok ili crvenilo, i unosite dosta tečnosti.

Nastavite sa redovnom negom kože kako biste produžili trajanje rezultata.


Ako želite osvežiti svoj izgled i vratiti mladolikost bez hirurških zahvata, hijaluronski fileri mogu biti odgovor za vas. Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju da vam pruži najbolje moguće iskustvo i rezultate koji će vas oduševiti.


Zakažite konsultaciju već danas i korak bliže budite prirodnoj lepoti koju zaslužujete!

Tretman je bezbolan, kratkotrajan, a rezultat je odmah vidljiv.


Na našim kanalima na društvenim mrežama možete pronaći neke od naših radova koje smo, uz saglasnost od pacijenata, objavili. Zapratite nas na Facebook-u, Instragram-u i TikTok-u.


Za više informacija o tretmanima hijaluronskim filerima u ordinaciji VitaDent, javite se na +381 37 443 793 ili +381 600 443 793. Čekamo vas :)





bottom of page