top of page
banhs.jpg

Hollywood smile

"Holivudski osmeh" u stomatologiji predstavlja uslugu gde pacijent dobija idealno dizajnirane zube bele boje, kao kod većine glumaca u Holivudu. Kod ove usluge posebno obraćamo pažnju da dostignemo:

  • Boju biserno belih zuba

  • Raspored i veličina zuba da bude pravilan u skladu sa funkcijom i estetikom

  • Da nema praznih prostora između zuba

Ova metoda je jako popularna kod svih generacija jer može popraviti nepravilnosti među zubima i omogućiti blistavi osmeh.

Blistavi osmeh dostižemo proizvodnjom keramičkih krunica i faseta koje postavljamo na izbrušene zube. Keramičke krunice se mogu napraviti na metalu kao osnovi a mogu biti i Cirkonijum oksida - potpuno bezmetalne, što svim našim pacijentima toplo preporučujemo (zbog dugotrajnosti protetskog rada i reakcije sa samim organizmom. Fasete mogu biti keramičke i kompozitne.  Kompozitne i keramičke fasete su estetska rešenja za popravljanje oštećenja, nepravilnosti i neujednačenosti zuba. Kompozitne fasete se izrađuju od sintetičkih smola i nanose se direktno na zube, dok su keramičke fasete izdržljivije i zahtevaju precizno izrađivanje u laboratoriji. Obe vrste faseta se koriste za poboljšanje izgleda zuba i poboljšanje njihove funkcionalnosti.

Sa novim blistavim osmehom svaki pacijent dobija i novu dozu samopouzdanja, jer je osmeh prva stvar koju drugi ljudi primete kod svakog od nas.

bottom of page